Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0216 592 42 94
WEB http://smtal.meb.k12.tr
Adres : Battal Gazi Mahallesi Bosna Bulvarı Kubbe Cad. No6Sultanbeyli İstanbul 34850
VİZYON : Sürekli eğitim ve gelişim yoluyla elde edilen bilgi ve birikimi kullanarak, eğitimde yeni ufuklar arar, yeni metotlar geliştirir ve bu yolda Türk Milli Eğitiminin gelişimine; dolayısıyla Türk Milletinin Çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasını sağlamaya katkıda bulunur.
MİSYON : ‘‘Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip ederek, alanında uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek okul olmak.’’ Bu amaçla Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi; Öğrencilerini, Atatürk’ün ‘Geleceğin Umudu, Işıklı çiçekleri ‘ dediği ; dinamik , bilgiyi güç kaynağı edinmiş, doğaya ve insanlığın sorunlarına karşı duyarlı , geçmişini analiz ederek geleceğini aydınlatan, görev ve sorumluluklarının bilincinde gençler olarak yetiştirir. Eğitimde ‘Toplam Kalite Felsefesini ‘ benimseyerek, her öğrenciye, bilimsel ve kişisel gelişimini en üst düzeyde geliştirebileceği fiziki ve duygusal bir ortam sağlar. Öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerine, tüm paydaşları da ortak ederek, öğrenen bireyler, öğrenen aileler ve öğrenen bir toplum oluşumuna katkıda bulunur.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli Öğretim
Saatler : 09:00 - 16:50
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : 2 km 11ÜS SULTANBEYLİ-ÜSKÜDAR 122S SULTANBEYLİ-4.LEVENT METRO 131C SULTANBEYLİ-ÜMRANİYE-SANTRAL 131H HİLAL KONUTLARI-TEPEÜSTÜ 132C SULTANBEYLİ-YAKACIK-KARTAL 132P KARTAL-VEYSELKARANİ MAH 14S KADIKÖY-SULTANBEYLİ 18H SULTANBEYLİ-SABİHAGÖKÇEN HAVALİMANI 18S SULTANBEYLİ-METROBÜS-ALTUNİZADE 19SB SULTANBEYLİ-BOSTANCI 522ST SULTANBEYLİ-MECİDİYEKÖY
Yerleşim Yeri : İstanbul / Sultanbeyli